GLUMAC KOG SVI OBOŽAVAMO ISPRIČAO UŽASNE STVARI O SVOM DETINJSTVU: Otkrio sve o UŽASNOM PAKLU, JEZIVO! (FOTO)

0

Svedoci smo da živimo u vremenu da ne možemo zamisliti svoj jedan dan a da ne čujemo nešto negativno, bilo to u regionu ili u svetu. Pored rata, ekonomske i političke krize, crna hronika je postala svakodnevnica svih ljudi i rubrika koja je uvek puna. Postoje razne vrste nasilja i kada se nešto tako desi poznatim osobama to obično ima veliku medijsku pažnju.

Često čujemo da je neki poznati pevač ili glumac preminuo, ali često smo znali i čuti da su te poznate ličnosti imale teško detinstvo. Mi vam danas donosimo jednu takvu priču koju je nedavno ispričao trenutno jedan od najpopularnijih glumaca na svetu. Saznajte u nastavku teksta o čemu je tačno reč!

Ukoliko nekoga pitate koji je najbolji ili najdraži glumac sigurno je da će među par odgovora biti Metju Mekonahi. On je svakako jedan od najboljih glumaca svoje generacije, te je za veoma kratak vremenski period postigao veliki uspeh. Iako aktivno glumi od 90-tih godina, nije zabeležio uloge koje su vredne pomena sve do 2010-tih kada se proslavio u filmu Dallas Buyers Club za kojeg je dobio Oskara, te i čuvene serije True Detective o kojoj se još uvek priča, a razlog tome je neverovatna gluma ovog čoveka.

On je naime pre par dana izdao svoje memoare, pod nazivom Zelena svetla i tu otkrio mnoge šokantne detalje o svom privatnom životu. Glumac je na samom početku knjige izneo nekoliko činjenica o sebi, kako bi pripremio čitaoce na ono što sledi. Ukoliko vas zanima nešto više tačno o tome, posetite ovaj link i pročitajte ostatak.