GLEDAJ ĆERKU, BIRAJ MAJKU! Majka Stanije Dobrojević kao tempirana bomba, ljudi ne veruju kakvo TELO ima u ŠESTOJ DECENIJI! (FOTO)

0

Stanija Dobrojević je jedna od prvih starleta koja se pojavila u javnosti i još uvek je itekako prisutna. Javnost ju je upoznala 2008. godine kada su na internetu osvanule njene provokativne fotografije za koje je ona tvrdila da su objavljene bez njenog znanja. Od tada se nije mnogo promenilo, sem što je ona mnogo više popularnija. Nedavno su se pojavila fotografija njene majke koja je privukla neverovatno veliku medijsku pažnju.

Stanija je rođena 17. marta 1985. godine u Hrvatskoj, mesto Virovitica. Kada je počeo rat cela njena porodica se preselila u Srbiju, a neko je vreme živela i u Americi. Stanija je devojka koju su često dovodili u vezu sa mnogim poznatim mladićima, a naročito sportistima. Po prirodi je vesela osoba koja sebe doživljava hrabrom i pozitivnom. Sebe smatra borcem jer se rano osmamostalila i počela zarađivati za život. Iako je priznala za sebe da je zahtevna, smatra da lako uspostavlja kontakt i da je pravedna.

Svako ko je zna za ovu popularnu starletu će se složiti da ona izgleda fenomenalno, te da i u svojoj 37. godini može da pohvaliti izvajanim telom, a pored trenigna i pravile ishrane, za njen izgled je zadužena i genetika. Naime, danas vam predstavljamo Stanijinu majku Slavicu koja je nedavno proslavila svoj 58. rođendan.

Sada znamo od koga je Stanija nasledila stas. I Slavica se definitivno može pohvaliti svojom figurom, te je to i uradila kada je na svom Instagramu objavila nekoliko fotografija u kupaćem kostimu i tom prilikom pokazala zgodno telo. Moramo priznati da nema niti gram viška, u bikiniju ističe zategnuto telo, ravan stomak, uzak struk i zanosne obline, a definitnvno joj na izgledu i duplo mlađe žene mogu pozavideti.