Trenutno Vijesti

Ginekolog se živ zabezeknuo kad mu je OVA SLAVNA ŽENA došla na pregled: “Najgore mi je bilo kad je raširila noge – Nikada ovo nisam u životu vidio”

Zahvaljujući internetu možemo saznati za mnoga iskustva drugih, nama nepoznatih ljudi koji možda imaju isti problem kao i mi i koji nam mogu dati dobar savjet. Svjedoci smo da na internetu možemo pronaći jako puno blogova od kojih su neki jako korisni a jedna poznata blogerica je podijelila sa svojim pratiocima jako neobično iskustvo.

Ona se zove Mišel Berou i veliki broj žena prati njen blog. Ona je sa njima podijelila jednu neugodnu situaciju a samo u želji da ih opomene da povedu računa o svom zdravlju da se ne bi i one našle u istoj situaciji. Ona je napisala kako je otišla na pregled kod ginekologa jer je već duže vrijeme osjećala bolove u donjem dijelu stomaka.

Kada je ginekolog počeo pregledati našao je u njoj neku tvorevinu koja je bila na neki način ubačena u nju. On je prvo pomislio da se radi o starom ulošku ili nečem sličnom ali ni on a ni ona nisu mogli da shvate kako se to desilo. Tek kada je pod mikroskopom pogledao ovo što je izvukao iz nje ginekog je shvatio da se radi o jednoj hrpi mačijih dlaka.

Onda je ona sve povezala a rekla je da ima nekoliko mačaka kao kućne ljubimce i dozvoljava im da spavaju na njenom krevetu. One su se po njenom krevetu linjale a kada bi ona imala odnose sa svojim mužem te bi se dlake zalijepile za njegov organ i na taj način dospijevale u njenu unutrašnjost. Dlake su u njenom tijelu formirale kuglu koja joj je počela izazivati nesnošljive bolove. a nakon ovog iskustva čvsto je odlučila da mačke više nemaju pristup njenom krevetu.

Oglasi – Advertisement