GDE JE DANAS PRELEPA, CRVENOKOSA DEVOJČICA- OTPEVALA PESMU “ČAJE ŠUKARIJE”, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PREOKRENUO- “Ono što sam ja preživela u 33 godine, većina ne bi NI ZA DVA ŽIVOTA” (VIDEO/FOTO)

0

Jednog od najvećih i najpopularnijih pevača ikada na prostorima Balkana, Zdravka Ćolića ne treba preterano predstavljati. Karijeru ovog pevača su obeležili neverovatno slušani veliki hitovi i albumi koji se i nakon toliko godina veoma rado slušaju i pevaju. Mi vam danas upravo donosimo jednu priču koja se vezuje za spot jedne od njegovih legendarnih pesama. Naime, svi se sećaju spota i pesme gde smo imali jednu jako simpatičnu devojčicu. Donosimo vam priču o njoj. Saznajte u nastavku teksta o kome i o čemu se zapravo radi!

Simpatična riđokosa devojčica po imenu Ivana Legin je otpevala čuvenu pesmu “Čaje šukarije” i to upravo sa Zdravkom Čolićem. Od tada je prošlo zaista mnogo godina i ona je sada odrasla osoba te se povukla iz javnosti. O njoj se ne zna mnogo, gde živi i čime se zapravo bavi. Više od tri decenije je prošlo od te legendarne pesme a Ivana se pre toga pojavljivala i u filmu Kuduz nakon čega je dobila poziv od Gorana Bregovića da bude deo pomenute pesme.

“Sećam se snimanja u studiju sa Zdravkom gde sam ga zezala da je curica zato što ima tako dugu kosu. Čini mi se da je promenio imidž za tu ploču jer je na albumu lepo zalizan sa kraćom kosom. Možda je moja primedba uticala”. 

Naime, Ivana se nedavno ponovo nakon toliko godina susrela u Melburnu sa Čolićem pa su se setili starih vremena. Ona se danas bavi režijom, produkcijom i marketingom. Nju je kao i mnoge druge, rat oterao sa prostora Balkana, te je svoje utočište našla u Australiji. Mi vam danas donosimo i jedan video klip o njenoj priči. Pogledajte ga ispod ovog teksta!