Trenutno

Frano Lasić u 66 godini postao otac, Milena kojoj može biti djed rodila mu sina- DEDA, DEDA, ZAR TE NIJE SRAMOTA- Evo kako izgleda mama koja je 30 godina mlađa od glumca (foto)

Nije više nikakava novost da se mlade djevojke udaju ili ulaze u veze sa mnogo starijim muškarcima. Nekada se tu radi o zaista pravim ljubavima, ali najčešće djevojke ulaze u te veze radi neke materijalne sigurnosti, posebno ako je taj straiji muškarac bogat i moćan, onda je tu korist za djevojke višestruka. Ništa nije drugačije ni u našim krajevima, pa ni među javnim ličnostima

U ovome tekstu ćemo govoriti o poznatom hrvatskom glumcu i pjevaču Frani Lasiću koji je u svojoj 66 godini postao otac maloga dječaka, kojeg mu je na svijet rodila njegova partnerka Milena koja je 30 godina mlađa od njega. Beba je rođena carskim rezom , a mama i beba se osjećaju dobro. Roditelji se još nisu odlučili za ime dječaka, pa fga mediji sada zovu ”Mali Lasić”

Milena i Frano su već tri godine u braku, a prije toga su pet godina bili u vezi. Vjenčanje je bilo u New Yorku, a tada je milena  govorila da će o djeci razmišljati kada za to dođe vrijeme, ali izgleda da je to vrijeme došlo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oglasi – Advertisement