Naime, o njihovom braku se priča i dan danas iako nije dugo trajao a završio se prije nekoliko decenija. U pitanju je brak između Bobe Živojinovića i Zorice Nakić, a ono što se jako malo zna jeste to da su se Boba i njegova bivša supruga Zorica jako voljeli. U to vrijeme vžili su za par koji je bio u jako skladnom odnosu koji su uspjeli održati neko vrijeme, međutim nakon rođenja njhiovog prvog sina Filipa shvatili su da ipak nisu jedno za drugo, te da su njihove razlike sve veće i veće kao i to da su neke greške neoprostive pa su odlučili i da se rastanu.

Način na koji su Boba i zorica bili povezani na samome početku vezu a poslije i braka najbolje pokazuje fotografija koja je nastala nakon što je Zorica izašla iz porodilišta, nakon čega su zajedno sa Filipom pozirali za medije. mnogo puta do sada Boba je isticao da mu je Zorica, kada je saopštila da je u drugom stanju učinila taj ionako teški period, lijepim te da mu je na taj način ublažila bol za ocem koji je u tim momentima preminuo.

Teniser je otkrio i to da su pojedine situacije koje je imao sa prvom suprugom, dok jo njegova karijera nije bila u usponu, navela da se njegov život promijeni iz korijena.

“Desilo se to da sam sa Zoricom, Filipovom mamom otišao u bioskop, a ona je od tate dobila nekog Fiću i auto nije hteo da upali. Ja sam gurao auto sve do Šumatovca i onda sam joj rekao da tu stane. Ušao sam u kola isčupao sve kablove i rekao sebi neće ovo više biti moj život i tada sam odlučio i krenuo jako te godine. To je bila 1984. i od tad su krenuli moji supesi u karijeri” rekao je Boba koji je Filipovim rođenjem imao dodatan razlog za borbu kroz život, na veliku žalost u neko doba je shvatio da nema više svrhe da se bori za opstanak braka sa Zoricom.