Fahreti POZLILO! Brenin sin SMUVAO poznatu glumicu: Viktor Živojinović mesecima KRIO izabranicu, a sada je sve izašlo na VIDELO! (FOTO)

0

Od kako se pojavila na javnoj estradnoj sceni Lepa Brena je česta tema u medijima. Pored onoga što radi i čime se bavi, njen privatni život je također uvek bio zanimljiv medijima. Dovoljna je činjenica je i njen muž poznata osoba. A čini se da jedan od njenih sinova nikako ne da Breni mirno da spava.

Naime njen sin Viktor Živojinović je poznat kao veliki ženskaroš i ne namerava da se promeni. On je naime dugo vremena bio u vezi sa Sandrom Miljković, ali su nažalost više vremena proveli u prekidima nego zajedno. Mnogi su pisali da je to i odgovaralo Lepoj Breni, jer joj se buduća snajka izgleda nije svidela.

U prvom delu pandemije korona virusa se mnogo pričalo kako se Sandra doselila u vilu na Bežanijskoj kosi, te kako će svadba biti na leto, ali to se nije desilo. Sada su prekinuli izgleda zauvek. Viktor se nedugo nakon toga smuvao sa Lanom Čolakom, popularnom pevačicom iz takmičenja Zvezde Grada, ali niti sa njom nije dugo potrajao.

Nakon toga je na njegovoj proslavi bila popularna srpska glumica Milica Tomašević, pa se sumnja da je sa njom. Poznato je da na toj proslavi nisu bili Lepa Brena i Boba, jer se šuška da ovu vezu njih dvoje ne podržavaju. Oni se ne mešaju u njegove veze, ali pomno prate kakve devojke dovodi u kuću, te je logično da bi jako voleli da pronađe “materijal” za ženidbu i za porodicu, kao i svi drugi roditelji. Ona i Viktor se viđaju kad joj se ukaže neki slobodan dan, pošto snimanja znaju i da traju po 14,15 sati. Sa Milicom se lepo slažu i Aleksandra i Filip.