Evo zbog čega su Kulićke zavržile na Urgentnom: Poznato Miljanino udtavstveno stanje..

0

Naime, kako saznajemo Miljana i Marija su morale na hitan pregled pa su završile u urgentnom centru. Izvor navodi da se ona već neko vrijeme žalila na krv u stolici.

– Miljana je dobro, bila je kod hirurga i interniste. Žalila se na krv u stolici, ali pregledom je ustanovljeno da je sve u redu i da nema ništa – rekao je izvor. Da se podsjetimo Miljana se nedavno borila za život zbog komplikacija koje su nastale kao posljedica operacije želuca, a nakon oporavka je zajedno sa majkom i sinom ušla u rijaliti program.

Svi gledaoci su upoznati sa Miljaninim životom te načinom na koji ona živi, te kako se ponaša prema Bebici. Uglavnom je ljudi osuđuju i tvrde da ona ne bi trebala da se pojavljuje na televiziji s obzirom na njene ispade koje možemo ispratiti svakodnevno.

Svi su se iznenadili kada su Marija i Miljan izažle na kapiju iako se u emisiji jasno moglo vijdeti da je s njima sve u redu te da se niti jedna nije žalila na neke bolov i probleme. Da li Kulićke na ovaj način pokušavaju skrenuti pažnju na sebe s obzirom da otkako je Car ušao, on je glavna tema a Miljana iako se sinoć svim silama trudila da istuče Bebicu nije uspjela dobiti kadar od Cara i njegovih priča koje vrti otkako je ušao.