EVO ZAŠTO JE POZNATI PJEVAČ NINO REŠIĆ PROMIJENIO VJERU I POSTAO NIKOLA- Imao je samo 43. godine kada je izgubio život- PIO JE PO DVA LITRA VOTKE NA DAN.

0

Na Balkanu su verske teme od uvek stvarale tenzije među ljudima zbog toga što povezuju veru i naciju. Mnogi ljudi žive za to a imamo i neke koji su zbog posla i mogućeg uspeha u poslu promenili veru. Jedan od tih primera je svakako poznati pevač Nino Rešić. Pročitajte u nastavku o čemu je reč!

Nino Rešić je rođen 1964. godine nažalost je preminuo u svojoj 43 godini života i ono što je zanimljivo je to da je on vremenom promenio veru, tačnije prešao na hrišćanstvo. On je rođen kao Amir Rešić u Kozarskoj Dubici. Iza njega su ostali brojni hitovi od kojih su najpoznatiji: “Donesi divlje mirise, Usne vrele kao žar, Udahni duboko, Što mi noći nemaju svanuća, Ti si kćerko tatin sin, Šta ću mala s tobom”.

Mnogi misle da je upravo ovaj pevač promenio veru kako bi mu to pomoglo u muzičkoj karijeri, posebno u Srbiji. Ipak je vratio svoje staro ime 2004. godine. Poznato je da je odrastao u porodici punoj ljubavi i da je bio jako vezan za majku i mlađeg brata. Nikada nije volio da bude sam, pa je na početku školovanja njegova majka često znala ostati u školi, da bi on bio miran. Bio je veliki muzički talent, a njegova porodica koja i njegove ljubavi su uticale na mnoge njegove hitove.

Također, njegovim stopama je krenula i njegova ćerka Sanda Rešić, ali je ona više poznatija kao učesnica rijaliti programa Zadruga. Ukoliko želite da više saznate o životu pokojnog Nine Rešića, pročitajte na ovom linku.