EVO ZA KOGA SE UDAO SARAJEVSKI PEVAČ DIN! Otac mu je konzervativni političar, ali ISTINA koja je otkrivena iz njegove prošlosti je sve promijenila! (FOTO)

0

O sarajevskom pjevaču mediji su pisali unazad nekoliko godina. Naime, riječ je od Fuadu Backoviću koji je javnosti poznatiji kao Deen. Svoju karijeru Deen je započeo sa 12 godina, to se desilo 1997. godine kada je počeo pjevati u boy bendu koji je nosio naziv Seven Up.

Nakon što se okušao i u solo karijeri, muzika mu više nije toliko bila zanimljiva pa je pjevač odlučio da se preseli u Italiju i tamo završi fakultet. Din je završio fakultet modnog biznisa, te je u Milanu započeo svoju vezu sa Vilom Firsonom. Deen je bio ustrajan pa je u roku položio sve ispite te u pravo vrijeme dobio diplomu. Nakon toga odmah se počeo baviti modom i to mu je pošlo za rukom.

Javnosti je poznat i njegov otac, Zaim Backović on je zapravo poznati političar u Bosni i Hercegovini. Mnogi su mislili da je to Deenu dosta pomagalo u njegovoj muzičoj karijeri, međutim poznati pjevač je u par navrata prokomentarisao kako mu jako smeta povezivanje sa ocem. Pjevač smatra da je svako individua za sebe te da mu nikada nije pomoglo očevo zanimanje.

Nakon završetka studija, Deen je živio još 3 godine u Milanu, a kasnije se prselio u Los Anđeles. Danas se pjevač uspješno bavi modom, a to možemo zaključiti po tome što su mnoge javne ličnosti tražile upravo od njega da im uljepša najvažniji dan u životu. Deen i dan danas uživa u ljubavi sa svojim momkom i vrlo uspješno gradi svoju karijeru.