EVO šta mu rade prvu noć…Zoran iza rešetaka dobio NADIMAK “Severina”: Bivši inspektor OTKRIO zašto su Marjanovića tako nazvali

0

Već dva puna dana svi mediji ne prestaju da pišu o izrečenoj presudi gde se Zoran Marjanović tereti za ubistvo svoje supruge Jelene Marjanović. Ovaj zločin je izvršio još 2016. godine i od tada se aktivno istraživao ovaj slučaj koji je bio jako misteriozan. Podsećao je na savršen zločin, međutim nakon dokaza Zoran Marjanović je taj koji je kriv i taj koji je dobio 40 godina zatvora. 

Tako je Zoran postao najpopularniji osuđenik u regiji trenutno. Nakon izrečene presude otišao je kući a tri sata nakon toga došla je interventna jedinica i sprovela ga u prostorije CZ-a. Njega je ispratila i sadašnja devojka Zorana o kojoj se ne zna mnogo jer su svoju vezu očito krili, te njegov sin iz prvog braka i ćerka Jana koju ima iz braka sa pokojnom Jelenom. Svi su bili u šoku kada je nakon izricanja presude pušten kući, ali to je bila normalna procedura, dok se ne završi kompletno rešenje o njegovoj presudi.

Čovek koji je radio na ovom slučaju je za srpske medije rekao da je nakon pritvora od jednu godinu Zoran dobio nadimak, a to je Severina. “To mu je, inače nadimak, Severina ga zovu. Taj nadimak je dobio kada je bio pod istragom u Centralnom zatvoru. Nadimak je dobio zbog toga što zatvorenici kada im je dosadno imaju određene društvene igre. Igraju trule kobile i tako dalje. Zoran Marjanović je uvek tražio da bude “trula kobila” u Centralnom zatvoru. Zato je dobio taj nadimak. To su mi pouzdano rekli kriminalci koji su bili sa njim u ćeliji”.