EVO ŠTA JE UBILO DONU ARES: Bila je UPOZORILA SVE SRBE NA OVU OPASNU NAMIRNICU!

0

Svi se verovatno sećate događaja koji se desio pre 5 godina, kada je celim Balkanom odjeknula tužna vest da nas je napustila pevačica Dona Ares. Da podsetimo ona se naime borila sa dugom i teškom bolesti. Pevačica je imala samo 41 godinu, te je bolovala od tumora grlića maternice. Njena velika borba za život je fascinirala celi Balkan i svi su joj dali maksimalnu podršku.

Pevačica je pred kraj svoga života skidala i periku u javnosti i pokazivala da je totalno bez kose, koju je izgubila zbog velike mere zračenja. Njena majka Ajka Kolaković joj je u svemu tome bila najveća podrška, ali velika borba sa opakom bolesti je trajala 3 godine, ali nažalost nije pobedila. Na poslednjoj objavi Done Ares na njenom fejsbuku je napisala “Voli vas vaša Dona Ares”. To je objavila svega dva dana pre nego što je preminula. Posle toga je pala u komu i nije se više nažalost ni probudila.

Njena velika podrška i majka Ajka Kolaković je nedavno izjavila da je ovi dani podsećaju na njenu Donu, te joj se vraćaju sećanja. Ona je rekla da svi roditelji koji su doživeli da im dete premine zapravo žive kao dvostruke ličnosti, jer u delu sebe čuvaju tu veliku bol, a drugi deo normalno funkcioniše zbog drugih ljudi koji su ti najmiliji.

U jednoj emisiji ona je i rekla svoje mišljenje zašto je dobila rak: “Znam da će me napasti svi, ali ja mislim da je mene lično otrovalo mleko”. Ukoliko vas zanima više o ovom slučaju, pročitajte na ovom linku.