Evo šta je bolest od nje uradila: Pogledajte fotografiju koja otkriva u kakvom je stanju Vesna Zmijanac posle teške operacije

0

Vesna Zmijanac je poznata pjevačica koja je prije nekog vremena prestrašila svoje fanove zbog lošeg zdravstvenog stanja, jer je nedavno ugradila stent. Nakon što je riješila da se povuče na imanje na Bukulji, što je dalje od očiju javnosti, zanimanje za nju je sve postajalo veće, isčekujući nove vijesti o njenom stanju. Ona je odgađala ugradnju stenta godinama, govoreći da je dobrog zdravlja i da ne želi ići na medicinske zahvate.

Ali, u prethodnom mjesecu ju je narušeno zdravstveno stanje prisililo da promjeni mišljenje. Osjećala se loše i umorno, a utvrđeno je sa dodatnim pretragama da joj je potreban stent što je prije moguće i da ne može da se odgađa više. Iako su se ljekari protivili, Vesna je odgodila opreaciju sve dok to nije više bilo moguće. Fotograi su zabilježili kako je ona izgledala nakon operacija, a moglo se vidjeti da je bila dosta mršavija. Za vrijeme oporavljanja, ona je odlučila da šuti i da ne govori nikome o svom stanju. U tom periodu se pričalo o njenom stanju te se strahovalo od najgoreg ishoda.

Iako nije novinarima otkrila detalje o svom zdravlju, jedna slika na njenom Instagramu pokazuje da se ona oporavlja. Na slici je Vesna skupa sa troje kolega koji poziraju kako bi promovisali turneju koja treba da se odvije u Americi u mjesecu rujnu. Dok su pojedini bili iznenađeni sa Vesninom odlukom, njeni obožavatelji navode da znaju koliko ona voli muziku i estradni život. Kako navodi njena kćerka Nikolija, Vesna se dobro oporavlja i bit će dostupna ponovo za oko 10 dana.