EVO KOLIKO JE TAČNO GLASOVA IMALA DALILA, a koliko Dejan – OBJAVLJEN TAČAN PROCENAT: Potpuno je omražena od strane naroda

0

Čini se da publika baš i ne voli Filipa Cara i Dalilu Dragojević. Sinoć se održala Zadrugovizija, bila je i više nego burna nego ikad prije.

Grupa gdje je učestvovao Dejan Dragojević, osvojila je četiri krune, pobjeda na Instagramu, TikToku, osvojili su i od žirija prvo mjesto, odnosno i prvo mjesto od SMS glasova publike.

A na oficijelnom Instagram nalogu Zadruge, moglo se i glasati, vidljivi su rezultati. Dobio je Dejan čak 77 posto publike, njegova i dalje zakonita supruga imala je svega šest posto glasova publike na Instagramu.

Po principu palac gore glasalo se kao podrška, odnosno palac dole, ako vam se ne dopada nastup.

Filip Car, novi Dalilin partner, imali su čak 94% glasova publike koji su PALAC DOLE stavili, odnosno ne dopada im se njihov nastup.

Nevjerovatno koliko su postali omraženi u Srbiji ali i u regionu, samo jer je Dalila prevarila svog supruga, kojeg je napravila budalom, mnogi su ostali u šoku i u čudu radi toga. Da li biste nam nešto mogli o tome reći, jeste li vi gledali o ovome šta?

Inače, Dalila i Dejan su ušli u rijaliti Zadruga kao bračni par, ali Dalila je prevarila pred očima svog supruga Dejana, i publika ju je zbog toga mnogo zamrzila. Dejan je i sam rekao da voli Dalilu i dalje, da je spreman da joj oprosti, ali vidjet ćemo šta će se desiti.

Dalila je rekla da je prestala voljeti Dejana, da joj je lijepo s Filipom, ali ipak publika nije odobrila njenu vezu sa Filipom jer je zauzeta žena.