EVO KOGA JE JELENA KARLEUŠA JAVNO PONIZILA – Uputila NIZ UVREDA i to sve zbog OVOGA, SKANDAL! (FOTO)

0

O tome ko je Jelena Karleuša zapravo ne treba preterano govoriti. Ona važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na prostorima Balkana. Svakodnevno se za nju vezuju neki skandali i kontraverze a dovoljna je činjenica da je sama sebi dala nadimak “mala od skandala”. Početkom meseca jula je svome višemilionskom klubu pratitelja na instagramu saopštila da se razvodi od svoga supruga Duška Tošića.

To je samo po sebi bilo jako šokantno te o tome i svime što je povezano sa time svakodnevno se piše u medijima. Mnogi sumnjaju da je to samo medijski trik, pošto ona uskoro završava svoj novi album. Bilo kako bilo, ona je i tokom svoga boravka u Zvezdama Granda bila poznata po iskrenošću i po tome što nema dlake na jeziku.

Sećamo se i afere oko pesme Provereno od Milice Pavlović, nakon koje se i ona uključila i posvađala sa Acom Lukas. Sada je ona ponovo u centru medijskog dešavanja zbog okršaja sa Nikolom Kalinićem, košarkašem Crvene Zvezde. Kalinić je na društvenim mrežama preneo vest da grupa Leskovčana navodno skuplja pare da plati Jeleni Karleuši da ne peva na koncertu zakazanaom u Leskovcu. To je očigledno uvredilo Karleušu, koja mu je uzvratila objavom u kojoj ima teških reči i uvreda.

Sada je Jelena odgovorila na to: “Narode, ajde da se organizujemo i skupimo pare da se pomogne ovom nesrećnom momku Nikoli Kaliniću. Hitno mu je potrebna operacija deformisanih kostiju lica da više ne bi morao da se snima kako d**a gledajući transrodne osobe. Ujedinimo se kako bi ovaj mladić konačno našao neku devojku i prestao da vređa i napada žene i javne ličnosti po društvenim mrežama”.