Što se tiče Duška Tošića, on je inače veoma privržen za svoju porodici, dok je u posebno dobrim odnosima sa svojom sestrom koja se zove Katarina. Ovaj poznati srpski fudbaler je veoma interesantan javnosti, a posebno radi njegovog braka sa pjevačicom Jelenom Karleušom.

Inače ovaj fudbaler baš i ne priča u javnosti o svome privatnom životu, pa većina stvari koje se zna o njemu jer preko njegove supruge ili preko objava koje on postavlja na društvene mreže.

Duško Tošić je zapravo odrastao u blizini Zrenjanina u selu orlovat, dok su njegovi roditelji njega odveli u internat zbog neimaštine pa je zaista on neko koje ostvario sve najteže i sa svojom životnom pričom dotakne i najveće zvijezde.

Njegovi roditelji su bili siromašni pa su ga poslali u interneat, a on je skroz rano počeo trenirati u Zrenjaninu u Proleteru, pa je već sa 16 godina on prešao u OFK Beograd. Ono što je bilo zanimljivo jeste da je njegova soba u internatu bila oblijepljena sa posterima od Jelene Karleuše, a na kraju balade se on oženio sa ženom koju je gledao na posterima, pa je to zaista jedna divna priča.

U današnje vrijeme je Duško veoma uspješan, te u njegovom srcu ima posebno mjesto za njegovu majku Nikoletu i sestru Katarinu. Katarina je isto tako sretno udata i ona ima kćerku koja se zove Anja, dok je do sada ona veoma često znala svoga brata posjećiati na raznim destinacijama gdje je on bio angažovan, a na fotkama u članku i možete pogledati kako izgleda.