EVO KO JE NOVI DEČKO JOVANE JEREMIĆ: Njegov otac je čuveni lekar, znaju se 7 godina, a upoznali su se na jednoj svadbi!

0

Balkan je od uvek bio karakterističan po velikom broju javnih ličnosti. U njih ubrajamo pevače, pevačice, glumce i glumice, a poslednjih godina voditelji su isto tako postali jako popularni. Ono što je zanimljivo je to da su kod javnih ličnosti privatni životi od uvek bili zanimljivi medijima i onim koji prate takve vesti. Mi vam danas donosimo nešto iz privatnog života Jovane Jeremić. Saznajte u nastavku teksta o čemu je zapravo reč!

Jovana Jeremić je poslednjih par godina postala toliko popularna da je njenu popularnost možemo porediti sa nekim najpoznatijim ljudi sa javne scene. Ona po mnogo čemu skreće veliku medijsku pažnju na sebe, a naročito svojim izjavama koje su po mnogima samo njoj normalne i logične. Ponekad i obuče nešto što privuče ogromnu medijsku pažnju pa se svi sećaju plavih pantalona, zelenog kompleta i onda kada je u studio ušla na rolerima.

Kada je u pitanju njen privatni život, poznat je da se razvela i da ima jedno dete. Svi se sećaju nedavnog skandala kada je uletila u firmu svoga bivšeg muža i zapretila svim ženama da se klone njenog bivšeg. Sada kako saznajemo ona je u novoj ljubavnoj vezi sa kojim je nedavno otputovala i u Španiju. Ona kaže da joj je to samo prijatelj ali jedan blizak izvor Jovani smatra da tu ima mnogo više od prijateljstva.

Kako saznajemo negovo ime je Nenad Sanković i rođen je 1992. godine. Njega je privuklo to što je Jovana samostalna i ambiciozna. Sviđa mu se to što je direktna i iskrena. Da li su njih dvoje zaista u vezi, ostaje da vidimo. Kako saznajemo on je sin poznatog i uglednog ginekologa. Jovana je otrkila da se poznaju već sedam godina i da su se upoznali na svadbi jedne njene prijateljice.