Vijest koja je definitvno potresla cijelu državu danas ima totalno novi rasplet. Naime, Ana Volš koja ima 39 godina nestala je za Novu godinu u Americi. Ana je porijeklom iz Srbije a unuka je poznatog generala JNA Nikole Ljubičića koji je također svojevremeno bio jedan od najmoćnijih Srba te najbližih saradnika Jospia Broza Tita.

Da se podsjetimo, Nikola je rredinom osamdesetih godina bio višegodišnji savezni sekretar za narodnu odbranu i figura sa brojnim i dubokim vezama u vrhu JNA, KOS-a i Državne bezbednosti. Od 1982. do 1984. godine bio je na funkciji predsjednika. Predsedništva Socijalističke Republike Srbije i, prema mnogima, imao je ključnu ulogu u uzdizanju Slobodana Miloševića. Nikola je umro 2005. godine i sahranjen je uz vojne počasti u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

Te iste godine Ana je napustila Beograd i otišla u Sjedinjene države gdje se kasnije udala za Brajana i sa njim dobila troje djece. jedne prilike izjavia je da je njen najveći san raditi u hotelu “Ritz Carlton”: – Moj san se ostvario s prvim poslom u SAD 2005. godine u jednom hotelu u Virdžiniji, gde sam radila zajedno s nekim od najtalentovanijih i najstrastvenijih profesionalaca u ugostiteljstvu.

Nakon što je dočekala a pordoicom Novu godinu Ana je nestala, a strani mediji prenose: Policija u Kohasetu u subotu uveče je saopštila da je završila pretragu terena u potrazi za Anom.- Terenska potraga za Anom Volš i dokazima koji su vezani za njen nestanak je zatvorena. Pripadnici jedinice za specijalne i hitne slučajeve, kao i specijalizovana jedinica obučena za potragu i spasavanje, tri tima sa obučenim psima tragačima (K9), pretražili su šumovite oblasti u blizini kuće nestale. Ukoliko policija ne pronađe nove tragove ili ne sazna nove informacije, ovakva potraga se neće nastaviti – navodi se u saopštenju i dodaje da će policijski detektivi nastaviti da istražuju ovaj slučaj da bi eventualno došli do novih informacija.