EVO KAKO SE ZAISTA SLAŽE JELENA KARLEUŠA SA SVEKRVOM: Niko nije očekivao od nje da joj ovo uradi, sve ostavila BEZ TEKSTA

0

Estradni nastup Jelene Karleuše digao je popriličnu buru, a nevjerojatno je kako je nakon jedanaest godina pauze u kratkom roku uspjela objaviti dva albuma. Čak i ovim uspjehom uspijeva zaokupiti pažnju javnosti, a posebno “vjenčanjem” s Duškom Tošićem koje je u tijeku, o čemu se već danima priča. No, malo tko je svjestan da je pjevačica majka kojoj je obitelj iznad svega. Unatoč prirodi njezina odnosa sa sinom, duboko se divi i poštuje svoju svekrvu.

Jelena i Duško već godinama uživaju u sretnom i mirnom braku. Međutim, u posljednje vrijeme njihov romantični život bio je buran. Unatoč tome, nastoje svoje dvije kćeri, Atinu i Niku, zaštititi od bilo kakvog zla. Obitelj je nedavno obilježila posebnu prigodu proslavivši rođendane obiju djevojčica na isti dan, uz raskošnu zajedničku zabavu. Ovom slavlju prisustvovali su brojni ugledni pojedinci, a fotografije događaja obišle ​​su cijelu Srbiju. Jedna je snimka posebno uhvatila Jelenu Karleušu i Duška Tošića kako uživaju u prekrasnom danu sa svojom djecom.

Na listi gostiju bila je i Nikoleta, Tošićeva majka. Fotografija Nikolete i Jelene Karleuša kruži raznim društvenim mrežama. Na fotografiji se vidi Jelena Karleuša kako nježno grli Nikoletu, dok su obje nasmijane ispred kamere. Izrazi njihovih lica sugeriraju da dijele snažnu vezu utemeljenu na međusobnoj pažnji, poštovanju i razumijevanju. Nikoleta se dugi niz godina držala povučeno, pojavljujući se tek u značajnijim prilikama. Unatoč suprugovom statusu celebrityja, ona ostaje skromna žena i odabire život u obiteljskoj kući u Orlovatu, nedaleko od Zrenjanina, gdje je nogometaš proveo djetinjstvo.