EVO KAKO IZGLEDA MAJKA DONNE ARES, OBJAVLJENA NJENA SLIKA: Kad joj vidite lice, SVE ĆE VAM BITI JASNO

0
420

Danas je pune tri godine , od smrti poznate pjevačice Done Ares , koja je izgubila bitku sa opakom bolešću. Iako je Dona Ares uvijek bila borac , i nekoliko puta je pobjeđivala bolest , ali nažalost ona se uvijek vraćala , i na kraju je pjevačica i izgubila bitku , te preselila na bolji svijet.

Svi koji su poznavali pjevačicu , vijest o njenoj smrti ih je duboko pogodila , i svi je se i dan danas sjećaju i spominju je. U ovoj situaciji je sigurno najteže roditeljima , jer kako kažu , nema veće boli koju jedan roditelj može odživiti od te da izgubi svoje dijete.

„Ovo su dani kada se vraćaju sjećanja i kad postaješ uvijek nekih stvari kad si „normalan“ a u tebi sve vrišti. Dani tišine u duši kada si svoj , a nisi svoj. Mislim da svi roditelji koji su ovo doživjeli , sada žive kao dvostruke ličnosti , u dijelu sebe čuvaš tu bol , a drugi dio normalno funkcioniše zbog naših najmilijih.Dona mi je u amanet ostavila da moram da budem jaka , kao što je ona bila u svojoj borbi.Zajedno smo provele njenih posljednjih šest mjesci. Bile smo zajedno i dan i noć.Jako mi je teško.“ Rekla je Ajka , Donina majka. Kada sada pogledamo njenu majku , shvatamo da je Dona bila preslikana svoja mama.