EVO i ko je kriv…Muamer Zukorlić otrovan?! Njegov sin izneo nove informacije: nije preminuo prirodnom smrću (VIDEO)

0

Sigurno se sećate vesti o smrti Muamera Zukorlića pre par meseci. Ta vest je izazvala jako veliku medijsku pažnju u celoj regiji. Mnogi su se čudili i nisu verovali da je umro, s obzirom da je bio apsolutno zdrav, te nije doživeo ni 55 godinu života. Također je logično da Zukorlić nije konzumirao alkohol, a ni cigarete, te se hranio prirodno i zdravo. Dakle, za mnoge je njegova smrt bila sve, samo ne prirodna.

Nedugo nakon njegove smrti se pojavila informacija da je zapravo bio otrorovan, pa je i sam Vojislav Šešelj rekao da nekim strukturama u Sandžaku nije odgovarao, pa su ga smakli. Sada je njegov sin odlučio da održi vandrednu pres konferenciju, na kojoj se osvrnuo i na svog pokojnog oca. On je jasno rekao da je bio otrovan i u to nema sumnje. Da podsetimo, Muamer Zukorlić je držao jedno versko predavanje, te mu je pozlilo. Hitno je prebačen u hitnoj pomoći u bolnicu, ali je nažalost već bilo kasno.

Njegov sin se prisutnima na pres konferenciji obratio i rekao da je prošlo već pet meseci od smrti njegovog oca, koji mu je bio svetinja. On je u tom trenutku bio u Turksoj zbog školovanja, te je jasno istakao da se on i njegova porodica još uvek nisu smirili po tom pitanju. Rekao je da institucije nisu uradile ništa po pitanju uzroka smrti.

Također je rekao da su neki ljudi koji su tu bili uspeli uzeti uzorak. To su poslali u adekvatne labaratorije i sada se sumnja u svašta. Prva laboratorija je saopštila da postoji velika verovatnoća je testirana osoba bila otrovana teškim metalima, a druga da smrt nije nastupila prirodno.