Trenutno Vijesti

EVO čime se sada bavi Jovana Joksimović, OSTAVILA novinarstvo! Sada OVAKO ZARAĐUJE, ljudi u čudu kada su vidjeli OVO na Instagramu(FOTO)

Ono što je prosto nevjerovatno je činjenica da je otkaz koji je dobio jedan voditeljski par postalo tema broj jedan u srpskim medijima o čemu se pisalo danima. Tako, htjeli ne htjeli, morali ste čuti da su Jovana Joksimopvić i Srđan Predojević otpušteni sa TV Prva na kojoj su godinama vodili jutarnji program koji je bio i najgledanija emisija ove televizije.

Iako su se u medijima prvo pojavile informacije da je voditeljski par dao otkaz ispostavilo se da to nije isdtina i da je otkaz njima uručila TV Prva koja je na jako neobičan način obavijestila i njih dvoje ali i javnost o tome. Oni su naime obavještenje o otkazu i njegovim razlozima objavili na društvenoj mreži Instagram na šta je reagovala i sama Jovana podužim statusom.

Iako postoje mnogobrojne špekulacije o njihovom daljnjem angažmanu voditelji se nisu do sada izjašnjavali o tome. Po medijima se piše da je bilo govora o Jovaninom ponovnom angažmanu na državnoj televiziji RTS ali da su zaposlenici ove medijske kuće pisali peticiju protiv toga zbog njenog bahatog ponašanja. Sada se ispostavilo da su Jovana i Srđan iako su imali plate po 10 hilajda eura pregovarali sa TV Pink i RTS-om i tražili bolje uslove da pređu da rade kod njih.

Ipak, Jovana i Srđan najavljuju i tužbu protiv TV Prva pa ćemo vidjeti kakav će epilog cijela situacija dobiti. U međuvremenu Jovana odmara a sudeći prema fotki koju je objavila vrijeme ubija i tako što igra video igrice sa svojim suprugom Željkom. Obzirom da ima veliki broj fanova moguće je da se Jovana odluči baviti poslom influensera.

Oglasi – Advertisement