EVA RAS OBJAVILA FOTKE UMRLE ĆERKE! Samo jednom ih je pokazala javnosti, TRAGEDIJA! (FOTO)

0

Jednu od najkarakterističnijih i najboljih glumica svoje generacije, Evu Ras ne treba preterano predstavljati. Ona je svoje glumačke sposobnosti dokazala još krajem 60-tih godina gde smo je gledali u nekim eksperimentalnim filmovima, a kasnije u poznatim TV serijama. Ona je sama po sebi jako autentična i daje veoma zanimljive izjave i čini se mnogima da priča nešto što joj prvo padne na um, a zapravo je ova glumica samo ekstremno iskrena.

Ono što mnogi ne znaju je to da je ova glumica imala jako težak život ispunjen teškim momentima koji je prate i danas nakon toliko godina. Ona je rođena 1. januara 1941. godine u Subotici. Živi i radi u Beogradu. Prva velika tragedija je bila iznenadna smrt supruga 1982. godine bila je veliki šok za glumicu.

O tome koliko ga je volela dovoljno svedoči činjenica da u njen život više nikada nije ušao niti jedan drugi muškarac. Druga velika tragedija desila joj se 1993. godine kada je pod nerazjašnjenim okolnostima preminula njihova dvadesetčetvorogodišnja ćerka Kruna.

Često i rado popularna glumica priča o naslednici, koja je bila višestruko talentovana, za pisanje, novinarstvo, slikarstvo. Na društvenoj mreži Fejsbuk Eva je svojevremeno objavila dve fotografije koje je napravila u fotošopu, a na kojima je njena kćerka, i napisala potresni status. Mi vam danas donosimo te fotografije, gde na jednoj od njih stoji sledeći opis: “Majke svakodnevno blagosiljaju svoju decu, kćeri moja, ja te sada mrtvu blagosiljam, biću u tvojoj blizini sve vreme dok budem živa. Letećemo preko beskraja. Nikada niko neće moći da te iščupa iz moga srca”.