ESTRADA U ŠOKU! MUZIČARI ZATEČENI ZBOG SMRTI KOLEGE: “Zar sve naše godine ovako da odu, i da ostanu samo na fotografijama?”

0

Svakodnevno imamo priliku da čujemo negativne vesti. Ljudi su jednostavno navikli na takve stvari jer se svakodnevno dešavaju takve stvari. Tako vam i danas donosimo jednu ifnormaciju koja se proširila domaćom estradnom scenom a u pitanju je smrt jednog poznatog muzičara koja je privukla ogromnu medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teskta o kome je zapravo reč!

Igor Starović je najpoznatiji kao pevač popularne grupe Divlji kesten koja je imala jedan od najupečatljivijih uzleta na estradi. Njegova karijera i uspesi se svakako poistovećuju sa onima od grupe Divlji kesten jer je u grupi proveo 10 godina. Bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca, pisao je hitove koji se i danas sviraju i još uviek se bavi muzikom. Takođe je bio učesnik „Farme“ iz koje je izašao zbog zdravstvenih problema.

On je nažalost preminuo u svojoj 56. godini posle kratke bolesti. Ova vest posebno je pogodila članove muzičke grupe “Neverne bebe” koje su se preko svog fejsbuk profila oprostili emotivnim rečima od kolege i prijatelja, uz par reči: “Nemi smo od bola… I nemamo više snage za ovakve vesti… Igore, zar sve naše godine ovako da odu, i da ostanu samo na fotografijama”.

Grupa je uživala veliku popularnost, održali su na hiljade koncerata širom zemlje i sveta, osvajali brojne muzičke nagrade. Pre nepunih godinu dana Igor i grupa “Divlji kesten” dobili su priznanje “Beogradski pobednik” za “doprinos i očuvanje tradicije u pop muzici”. Igor Starović je, inače, po obrazovanju bio diplomirani arheolog, a ovu pasiju negovao je do kraja života. Uz muziku i arheologiju njegova velika ljubav bila je i košarka.