Trenutno Vijesti

ESTRADA U NEVJERICI – Najveća balkanska ZVIJEZDA OTKRILA SVE O RAZVODU: „Zatečena sam…“

Poznata pjevačica Lepa Brena je postala jedna vrsta institucije kada je estrada u pitanju i mnogim mlađim pjevačim i pjevačicama je i idol i uzor. Čak je i balkanska diva Jelena Karleuša rekla kako se uvijek ugledala na nju i maštala da jednog dana postane popularna kao i Brena.

Iako je i Jelena postigla veliki uspjeh kada je njena karijera u pitanju, ona se i danas divi Lepoj Breni jer će malo ko uskoro uspjeti ponoviti njen uspjeh posebno u bivšoj državi kada je Brena bila svojevrstan fenomen. Pored pjevanja i koncerata Brena je u to vrijeme snimila i nekoliko filmova koji su bili izuzetno gledani, mada moramo priznati da nije bila neki glumački talenat ali to njenim obožavaocima i nije bilo važno.

Lepa Brena je mnogim muškarcima pamet okrenula ali je ona voljela samo jednog za kojeg se i udala, najpoznatijeg tenisera u džravi u to vrijeme, Bobu Živojinovića. Ona je u braku rodila dva sina a sa Bobinim sinom iz prvog braka također ima predivan odnos. Kada je u pitanju Brenin brak, koji traje već skoro trideset godina, često su se pojavljivale razne špekulacije i napisi o njihovom razvodu u medijima a te priče su se opet aktuelizirale u posljednje vrijeme.

Oglasila se i sam Brena koja je rekla da joj niko ništa nije javio o razvodu pa je bila zatečena tom informacijom i morala je da ide okolo i da se raspituje o sopstvenom životu. Onda se  uozbiljila i rekla da je ona previše staromodna i da za nju razvod nije opcija.

Oglasi – Advertisement