ESTRADA NA NOGAMA! Naša poznata pevačica HITNO OPERISANA! Nije mogla više da trpi BOLOVE!

0

Život je zaista nepredvidiv i nikada ne možemo sa velikom sigurnošću znati šta nas očekuje u životu. U skorije vreme, mediji su pisali o poznatoj pevačici Olji Karleuši koja je bila na zimovanju na Kopaoniku, a već par dana nakon toga je prebačena na odeljenje Onkologije u Beogradu. Zdravlje je zaista najbitnije u životu i moramo uvek biti svesni toga i raditi na tome da se čuvamo. 

Danas vam donosimo nažalost jednu takvu priču u kojoj je glavni akter popularna makedonska pevačica Tijana Dapčević. Tijana Dapčević je  inače profesor violončela i makedonsko-srpska pop pevačica. Rođena je 3. februara 1976. godine u Skoplju. Sa 18 godina se prvi put zaposlila kao voditeljka na radiju. 2009. godine pevačica je rodila sina Vuka.

Ona je stekla veliku popularnost početkom 2000-tih godina, kada je izdala album “Sve je isto samo njega nema”. Nakon toga je bila najtraženija pevačica u regionu. Nedugo nakon toga joj se gubi svaki trag i nismo je dugo vremena videlu u medijima.

Sada konačno i znamo zašto je jedno vreme nestala. Saznalo se joj se privatni život pretvorio u pravi pakao. Naime, ona je doživela neveru od strane svoga supruga, pa se nakon toga razvela. Nedugo nakon toga se razbolela i bila je primorana da se operiše. Ona je tim povodom rekla da su joj noge veoma oticale, te da je imala bolove, a noću su je budili grčevi, tako da je morala da reaguje i poseti doktora. Doktor je odmah predložio hitnu operaciju. Ona je naime od svoje majke nasledila probleme sa venama.