Era Ojdanić o silovanju kolegice: PRE BIH OPALIO KRAVU NEGO SAŠKU KARAN – LOŠA JE TO ROBA

0
317

Zadnja godina dana nije bila nimalo laka za sve nas, za sve sektore u privredi pa tako i za estradne umjetnike.

Zbog mjera zaštite od širenja i zaraze korona virusom obustavljeni su radovi svih diskoteka, kafana, nije bilo velikih fešti, svadbi, krštenja i slično pa mnogi estradni umjetnici nisu godinu dana nigdje nastupali niti šta zaradili.

Naravno, do tada su itekako dobro radili i zarađivali, većina živi jako raskošnim životom, na visokoj nozi, u vilama koje su luksuzno opremljene, ali su mnogi zakukali da nemaju para,da jedva preživljavaju. Tako je Era Ojdanić, kako bi “preživio”odlučio da se vrati u rodno selo i da pokrene biznis sa plastenicima, i, kako sam izjavljuje, za sada je zadovoljan kako ide. Priznaje da je i sam prošlog ljeta bio na pijaci i prodavao svoje proizvode, nije ga bilo uopšte stid niti ga interesuje šta će narod da kaže.

Inače, za Eru Ojdanića je poznato da je veoma oštar na jeziku, i da često jako zna da upadne u nevolje zbog svojih, ali bi sada, zbog nečije tuđe izjave, mogao upasti u ozbiljne probleme.

Saška Karan je , gostujući na Pink TV-u ,iznijela jednu jako tešku optužbu, rekla je da ju je Era Ojdanić silovao dok je još bila na početku karijere.

Ojdanić se odmah oglasio i demantovao ove beskrupulozne optužbe, a uz to kaže da Saška Karan želi samo privući medijsku pažnju kao što je to trenutno sa Milenom Radulović, koja je optužila Miku Alkesića za silovanje iz 2013 godine. Era je takođe dodao da neće ostati na tome, da će je sigurno tužiti zbog ove klevete- rekao za srpske medije, a dodao je još kako on ima zna da je zbog korona virusa posao stao ali ovo nije način da se postane popularno. dodao je još da će je “oderati” novčanom kaznom.

Ojdanić se par dana poslije oglasio rekavši kako bi prije silovao kravu nego nju, te ju je okarakterisao kao potrošenu i lošu robu.