EMINI JAHOVIĆ JE SVE PREKIPJELO! Sad je sve gotovo, odlučila ići PRAVNIM PUTEM – Ne plaćaš alimentaciju, kao ni troškove letova, zar te nije STID svojih sinova?!

0
88

Već mjesecima nije plaćao alimentaciju za njihove sinove Jamana i Javuza, pa je Emina
Jahović (39) odlučila da ide pravnim putem iz razloga što Mustafa Sandal ne ispunjava svoje obaveze i obećanja, što se tiče troškova.

Nije samo alimentacija u pitanju, on nije platio čak ni troškove od letova, rentanja vozila te platu za vozača. Njihove obaveze i dogovore koje su zaključili, Mustafa nije ispoštovao.

Mustafa ne reguliše ni zdravstveno osiguranje djece. Prije 32 mjeseca su se razveli, a on nije svoje obaveze izvšio već 26 mjeseci. Mustafa bi trebao da plaća 15.000 turskih lira za Eminu dok bi njenim sinovima trebao da plaća 10.000.

Ja nisam rekla da je njegova finansijska situacija loša, čak i ako bude radit ću i za njega. Ali, postoji pravda kada je očinstvo i materinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Borba nije samo za mene, nego ovo djeluje u korist svih žena koje se nađu u ovakvoj situaciji. – rekla je Jahovićka.