EMINA JAHOVIĆ OTKRIVA PRAVU ISTINU O ODNOSU SA SVOJIM BIVŠIM MUŽEM: Otkrila šta se zapravo dešava sa alimentacijom njenog bivšeg!

0
198

Iako se već dugo povlači po medijima vijest o Emini Jahović i njezinom problemu sa bivšim mužem Mustafom Sandalom zbog neplaćanja alimentacije, pjevačica je odlučila da napokon otkrije pravu istinu iza svega ovoga.

Gostujući u jutarnjoj emisiji na “Prva TV”, prvo je poželila svim damama sretan 8.mart te rekla da ne želi pokvariti ovu lijepu atmosferu sa takvim temama, ali voditelj ju je upitao da li je Mustafa dobar otac i da li ispunjava svoje obaveze prema djeci, pa je pjevačica odlučila odgovoriti:

On je super otac, uvijek je tu za njih. Njegovo neplaćanje alimentacije nema nikakve veze sa njegovim odnosom sa dječacima, on je totalno posvećen prema njima – rekla je Emina, pa dodala:

Strah me je da Mustafa nije ozbiljno shvatio ovu dužnost, s obzirom na to da je država Turska ipak vrlo striktna što se tiče ovakvih stvari. Ali, mislim da ćemo mi to izgladiti nakon nekog vremena, na institucijama je da riješe ovo pitanje.