ELDINA: “NEKA ME VRIJEĐAJU, NEĆU DEPILIRATI BRKOVE I OBRVE! IMAM VAŽNIJIH STVARI OD TOGA…” (FOTO)

0
196

Idemo današnji članak nastaviti sa jednom jako zanimljivom pričom, a ovu temu smo do sada obradili jako puno puta. Zna se vrlo dobro da u posljednjih 10 godina, ženska populacija ima jako puno problema sa dlakama na određenim dijelovima tijela, na kojima ne bi trebale da budu. To se uglavnom dešava poslije porođaja,kada hormoni naprosto polude i na taj način se iskazuju na ženskom licu.

Isto tako, pojačan testosteron kod žena zna biti izazvan i sa pojavom policističnih janika, koji zna biti itekako opasan po jednu žensku osobu i njeno zdravlje. Samim time, kozmetička industrija itekako dobro raadi po tom pitanju, žene masovno kupuju kreme, vosak i razne preparate za sigurnu depilaciju u svome domu.

Međutim, 90% njih je čista laž i obmana, tako da je to uglavnom bacanje para sa njihove strane, mislimo na nesretne mušterije, naravno. danas govorimo o jednoj djevojci koja je u posljednjih par dana jednostavno zagospodarila na društvenim mrežama sa svojom pričom, ali i samim slikama. Eldina jaganjac je ime mlade bosanke, koja već duže vrijeme živi i radi u kopenhagenu u Danskoj. Ona odbija da skine svoje brkove i obrve, iako trpi jako puno negativnih kritika na društvenim mrežama.

Eldina je mislila da dansko okruženje nije toliko zaostalo kao balkan, ali se ipak prevarila u svojoj procjeni. Ona je u martu prošle godine posljednji puta uklonila brkove sa svoga lica, i kaže da je sada puno sretnija nego prije. Ona misli da muškarci koji se ne briju uopšte ne privlače pažnju okoline, ali kada to žena ne uradi odmah je pompa na sve strane. Vaša mišljenja o Eldini?