Eh, to je LJUBAV: SRPKINJA KREMIRALA POKOJNOG MUŽA i njegov PEPEO ugradila u SILIKONSKE GRUDI – “Želela sam da moj dragi Milan zauvek ostane u meni” – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Eh, to je LJUBAV: SRPKINJA KREMIRALA POKOJNOG MUŽA i njegov PEPEO ugradila u SILIKONSKE GRUDI – “Želela sam da moj dragi Milan zauvek ostane u meni”

Od kada postoji internet mogli smo vidjeti i pročitati svašta pa i stvari koje se graniče sa zdravom pameti. Danas skoro da nema djevojke ili žene koja nije na sebi radila neke kozmetičke promjene ako ništa drugo bar imaju vještačke trepavice i obrve a trend napuhavanja usta i povećanja grudi i stražnjice uzima sve više maha i među običnim djevojkama a o poznatim ličnostima da i ne govorimo.

Danas vam donosimo jednu bizarnu priču koja ima veze i sa estetskim operacijama ali i sa ljubavi. Dosta osoba želi javno da pokaže svoju ljubav i odanost nekome koga vole pa nije rijetkost da se tetoviraju imena voljenih osoba a ova žena je sve to podigla na jedan novi nivo. Sara Konatar je žena koja živi u Lazarevcu i koja je ostala udovica jer je njen muž Milan poginuo u automobilskoj nesreći.

Ona nije mogla da se rastane od nejga pa je došla na ideju da njegovo tijelo kremira a njegov pepeo je ubacila u svoje silikone tako da on uvijek bude uz nju. Da bi mogla ostvariti ovu svoju želju Sara je morala da nađe kompaniju koja će joj proizvesti silikone sa ubačenim pepelom i uspjela je u tome. Jedna evropska kompanija koja se bavi izradom implantata je napravila posebnu mješavinu silikona, slane vode i pepela njenog pokjnog muža a ovu uslugu je Sara platila 5 hiljada eura.

Ugradnju silikona je obavio ugledni plastičar iz Sidneja a sada je obim Sarinih grudi povećan za 10 centimetara. Sara je za medije rekla da je i prije muževe pogibije imala namjeru da poveća grudi a sada je i njega ugradila u sebe.

Oglasi – Advertisement