Završila na stubu srama samo zbog ove stvari – Kada vidite zašto, sve će biti opravdano (FOTO)

0

Živimo u dosta čudnom i teškom vremenu gde ništa nije tako lako, a naročito biti roditelj. Kada kažemo roditelj, prvo mnogima na um pada majka, pa tek onda otac najviše iz razloga što nas je ona rodila. Neki ljudi ipak nisu za to da budu roditelji i imaju nešto u svome životu što ih nesvesno sprečava za to. Sa druge strane imamo roditelje koji su borci u pravom smislu te reči i koji čine apsolutno sve da svoju decu izvedu na pravi put.

Mi vam danas donosimo jednu veoma neobičnu i nesvakidašnju priču koja je privukla ogromnu medijsku pažnju. U pitanju je jedna žena koja je pod relativno stare dane postala majka i upravo zbog toga izazvala ogromnu polemiku i našla se na meti kritike društva, naročito drugih majki. Njeno ime je Adriana Ilieska i ona je jako dugo želela da se ostvari kao majka. Udala se kada je imala 20 godina, ali njen muž nije žeo da ima decu, pa se veoma brzo razvela od njega. Nakon toga se posvetila karijeri.

Ona je nakon toga dosta dugo provela radeći na ostvarenju svojih ciljeva, te je postala uspešan autor knjiga za decu. Radila je i kao profesorica rumunskog jezika i književnosti. Jedina želja koju nije uspela ostvariti je to da bude majka. Napokon, sa svojih 66 godina je to i uspela te je u toj dobi života rodila ćerku kojoj je dala ima Eliza. To je uspela uz pomoć “in vitro” oplodnje.

Nakon velikog njenog truda i napora za sve to ipak, društvo je sa svih strana osuđivalo Adrianu zbog ovog njenog postupka. Ona je krstila svoju ćerku ali se našla i na meti verskih zajednica jer su je osuđivali. Adriana danas ima 83 godine, a njena ćerka odrasta u jako lepu devojku.