Veoma poznata mlada pjevačica koja rodom dolazi iz Goražda, Džejla Ramović uskoro napušta Barcelonu gdje je ona trenutno smještena radi studija, a zapravo je povod za to vjenčanje u njenoj porodici.

Džejla Ramović za sada marljivo studira u Španiji, a ona je odlučila da na proljeće uzme par dana pauze od svega toga sa ciljem da se vrati kući jer se njena sestra Lejla inače udaje.

Njena sestra Lejla Ramović je i te vijesti otkrila na svome kanalu na jutjubu, pa je otkrila kako će se ona i njen zaručnik Dino da vjenčaju na proljeće, dok će u tome prelijepom danu da prisustvuju i članovi porodice Ramović, gdje će naravno biti uključena i Džejla, kako su to mediji prenijeli.

Kako je to i sestra Ramović potvrdila, što se tiče toga vjenčanja, svi su mnogo uzbuđeni i jedva čekaju taj događaj. U njenoj porodici su jedni drugima velika podrška u svemu, pa će tako i sestre da Lejli pomognu kako bi ona uspjela organizovati vjenčanje iz snova.

Sigurni smo da će i Džejla koja je radi studija na neko vrijeme morala da odustane od karijere pjevačice za sada da će ona rado da zapjeva na svadbi od svoje sestre Lejle.

Džejla i sama želi da prisustvuje na tome vjenčanju, te želi pomoći oko svega koliko može. Džejla je skoro rekla kako ona ne stavlja tačku na svoju karijeru ili na svoje rodno mjest i zemlju nego će tamo biti samo na studijama jer je to jedna velika njena želja i da ne planira odustati od karijere.