DŽABA JOJ SVA LEPOTA: Sećate li se ove Miss Jugoslavije kojoj je Alka Vuica razorila brak sa poznatim fudbalerom?

0

Modeli i missice su odavno velika atrakcija u svakoj državi, pa i danas nakon raspada Jugoslavije sve južnoslavenske zemlje imaju takva takmičenja za izbor državne ljepotice. Međutim, u bivšoj Jugoslaviji je postojalo takmičenje za Miss Jugoslavije gdje je puno više djevojaka bilo u opticaju zbog veličine države i raznovrsnosti.

Jedna talentovana ljepotica iz Splita po imenu Suzana Žunić je jedna od poznatijih Miss Jugoslavije koja se baš proslavila na domaćoj estradi u to vrijeme i uhvatila je srce ali ne i vjernost njenog tadašnjeg momka pa i muža, fudbalera Igora Štimca. Žunić je inače bila učenica u ekonomskoj a i rukometašica prije nego se proslavila.

Iako sve djevojke koje čitaju o ovakvim damama iz prošlosti misle da je to sve bajno i divno, Suzana nije baš imala tako divan život kada je ušla u estradu. Pored što je bila na meti svih mogućih medija i obožavatelja, Štimac je skroz loše tretirao. Sama je priznala da je zadnjih deset godina braka s njim ostala samo radi svoje troje djece, ali da im je zajednički život bio užasan. Štimac je također varao s kim je stigao, a ona je to sve opraštala. Čak je došlo i do skandala kad je varao s Alkom Vuicom.

Alka se izvinula Suzani jer je mislila da su Štimac i ona prekinuli i kasnije ga brutalno otkačila jer je lagao i varao svoju suprugu. Danas je Žunić sretna sa svojim dugogodišnjim partnerom iz Šibenika koji se bavi košarkom a u pitanju je trener Damir Milačić za kog se udala 2015. godine.