Dve godine je bila ubeđena da uzgaja PSA, a onda je prohodao na DVE NOGE: Primetila je da se čudno hrani a onda je usledio ŠOK!

0

Imamo fascinantnu priču koju danas možemo podijeliti s vama o psima – lojalnim i voljenim ljubimcima kojima su vlasnici uvijek na prvom mjestu. Jeste li znali da su psi jedina životinja koja voli svog vlasnika više od sebe?

Nijedan kućni ljubimac neće biti sretniji što vas vidi kako dolazite kući od psa. Bez obzira koliko vam je dan bio loš, ako ste neraspoloženi, on će skakati oko vas jer vas je želio. Ta ljubav definitivno nema cijenu. Mnogi ljudi potroše mnogo novca da sebi kupe kućnog ljubimca kvalitetne rase, ali u skloništima ima puno pasa koji su napušteni i trebaju ljubav. Ako ste u mogućnosti, savjet stručnjaka je da udomite jednog od ovih pasa.

Danas govorimo o vrlo rijetkoj rasi pasa o kojoj se rijetko viđa ili govori. Sljedeća priča dolazi nam iz Kine, gdje je žena po imenu Su Juun iz Pekinga kupila tibetanskog mastifa. Ova pasmina pasa može narasti i do 70 kilograma, ali je njen vrlo brzo prešao 100 kilograma, a ona je uvidjela da nešto nije u redu s njim.

S vremenom je njen pas počeo da hoda uspravno na dvije noge, što ju je navelo da shvati da nije uzgajala psa, već medvjeda – što su potvrdili i stručnjaci. Ovaj crni medvjed postao je Su Juunov lični ljubimac.