Trenutno Vijesti

DUŠKOVA ljubavnica OŠTRO PROZIVA: Ne bojim se nikoga – otkrila sve detalje o aferi, Jelena će fras dobiti kad ovo vidi (FOTO)

Poznata estradna zvijezda Jelena Karleuša sama sebe voli nazivati balkanskom divom dok je mediji zovu malom od skandala i to iz dobrih razloga. Ona već dugo nije snimila ništa novo ali ipak postiže da svako malo bude glavna tema jer nekom svojom izjavom ili postupkom izbije na naslovnice svih medija.

O njenom braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem koji je trenutno u Kini od samog početka kruže svakakve priče i već su ih više puta i razvodili, ali su oni uprkos svemu još uvijek u braku. Oni imaju i dvije kćerke Niku i Atinu sa kojima je ovo ljeto Karleuša išla na odmor u Tursku a svi su mogli primjetiti da Duška nema u blizini. Zato su se opet pojavile špekulacije o njihovom razvodu što Jelenu jako nervira.

Samo što su se stišale priče o njenoj aferi sa još jednim fudbalerom Ognjenom Vranješem koji je u javnost pustio i neke njihove privatne poruke opet su počele špekulacije o razlazu Jelene i Duška. Mnoge priče su se mogle čuti na ovu temu a jedna od njih je bila i da će Tošić uzeti sav novac i da će Jelena ostati siromašna kao crkveni miš a druga koja je također vrlo česta po beogradskim kuloarima je ta i da Tošić nije nevinašce i da i on ima izvanbračnu vezu.

Tako se njegovo ime vezuje za fotomodel i manekenku Vladanu Railić sa kojom je navodno u vezi i to još od vremena Jelenine afere s Vranješem. Mediji su se obratili Vladani i dali joj mogućnost da ona kaže šta ima po ovom pitanju na šta je ona i pristala. Rekla je da joj nije jasno od kuda su se pojavile takve priče i da ona niti ima niti je ikada imala nešto sa Tošićem i dodala kako su je ove špekulacije u medijima koštale njene veze sa partnerom ali i sa porodicom. Na svu sreću uspjela je svog dečka ubjeriti da nema nikakve veze sa Jeleninim mužem i njih dvoje su opet zajedno.

Oglasi – Advertisement