Duško je želeo sina ali mu se ta želja nije ostvarila: Jelena je s drugim čovekom pravila planove o velikoj porodici! (FOTO)

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Duško je naime nekoliko puta izjavio kako bi jako želeo da ima sina, ali je isto tako istakao da su mu ćerke centar njegovog sveta. Možda je zbog toga Nika otišla u fudbalske vode kako bi ispunila očevu neostvarenu želju. Ono što mnogi mediji komentarišu kada je ova činjenica u pitanju je to da Jeleni ovo nije prvi muškarac kojem je poželela decu, a to je njena prva ljubav i mladić za kojeg je bila jako vezana.

on je nekoliko puta izjavio kako bi želio da ima i sina mada su mu njegove djevojčice centar svijeta. Međutim on nije prvi muškarac sa kojim je balkanska diva poželjela djecu nego je to njena prva ljubav mladić za kojeg je bila jako vezana. Taj mladić se zvao Nemanja i ona je o njemu govorila sve najbolje i da su buli u vezi kada je ona imala 16 godina i kada je počinjala svoju karijeru.