DUŠKO DOŠAO U VILU NA DEDINJU PA URADIO NEŠTO PO ČEMU JE KARLEUŠA POZNATA: Isplivala FOTKA, ima da GORI BALKAN!

0

Jelena Karleuša i Duško Tošić važe za jedan od najvećih i najpopularnijih parova na Balkanu. Mnogi smatraju da je Jelena ogromnu popularnost postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda. Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Žuta štampa vrvi špekulacijama i lažnim vestima o ovom bračnom paru i kako Tošić aktivno vara Karleušu i kako im je brak i porodični život u raspadu. Ovaj nekadašnji fudbaler se u poslednje vreme bavi fudbalskim menadžerskim poslom, pa je zbog toga u zadnje vreme sve više i više na putu, te manje provodi vreme sa suprugom Jelenom u njihovoj porodičnoj vili na Dedinju. Duško najčešće boravi u Turskoj, gde odseda i spava u ekskluzivnim hotelima. Paparaci su izvestili kako su uspeli da snime Duška kako izlaze iz njihove porodične kuće, što je znak da se vratio i da je njihov odnos uredu.

Međutim sada je i sam Duško na svom instagram profilu objavio jednu fotografiju koja potvrđuje da je u vili u Dedinju a mnogi koji su je vidjeli su komentarisali kako je za poziranje izabrao omiljeno mesto svoje supruge. Fanovi su bili oduševljeni njegovim outfitom i komplimenti su se samo nizali.