DUŠKO ĆE SE ŠOKIRATI!!! Komšiluk na nogama! Nakon renoviranja vile, u dvorištu osvanuo OVAJ prizor… (FOTO)

0

Jelena Karleuša važi za jednu od najpopularnijih javnih ličnosti na Balkanu. Mnogi smatraju da je postigla upravo to zahvaljujući svojim skandalima i kontraverzama, a ne muzikom i pesmama. Iako godinama nije snimila novu pesmu ili album, o njoj i njenom se svakodnevno piše.

Jelena je pored svojih pesama, skandala i izgleda poznata po tome što nema dlake na jeziku. Ona o svemu otvoreno iznosi svoje mišljenje, te ne mari da li će se kome svideti ili da li će koga uvrediti. Svedoci smo takvih situacija dok je bila član žirija u popularnoj emisiji Zvezde Granda.

Ona je inače u braku sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem, te o njihovom braku svakodnevno možemo čuti nove skandale i kontraverze. Ipak pored toga što su ih mediji nekoliko puta razveli i pored brojnih afera o kojima su pričali, oni se još uvek drže zajedno. Ove godine će proslaviti 14. godina braka. Poznato je i da imaju dve ćerke Atinu i Niku.

Duško je pre skoro četiri godine Jeleni na poklon darovao luksuznu vilu koja košta dva i po miliona eura a pevačica je sve donedavno renovirala da bi bila po njenom ukusu i sada je sve konačno završeno i odiše elegancijom i luksuzom. Posebnu pažnju je posvetila i dvorištu u kojem se često fotografiše i te objavljuje na svoj instagram. Poslednja u nizu koja je nastala je podigla veliku prašinu na društvenim mrežama jer se fotografisala u minijaturnom kupaćem kostimu koji joj je jedva pokrivao intimne delove tela. Jelena je jedne prilike izjavila da je Duško ne prati na instagarmu jer ne želi da gleda a ni da zna šta ona tamo postavlja. Fotografiju pogledajte ispod ovog teksta!