DUŠICI GRABOVIĆ PODRŠKU PRUŽILA PROSTITUTKA Isplivao snimak, uhvaćene u provodu, pao i poljubac

0

Svi domaći i regionalni mediji pišu o akciji koja je razotkrivena elitna prostitucija u Srbiji. Pominju se neka poznata imena da su umešana u taj slučaj, a među osumnjičenima je jako veliki broj misica, pevačica, i bivših plejboj zečica. Na čelu cle priče je jedna srpska pevačica, australijski je državljanin, te je trenutno na turneji u Americi, i kako je izjavila za srspke medije, ona nema ništa sa tim. To je pevačica Dušica Grabović.

Dušica Grabović je estradna umetnica koja je pažnju privukla učešćem u rijaliti programima Parovi i Farma 7. Rođena je 16. oktobra 1980. godine u Priboju. Najviše nastupa u Australiji gde već duže vreme živi.

Od uvek se za nju sumnjalo da se bavi nekim vidom prostitucije, pa su čak pre par godina prikazane i poruke iz njenog telefona putem kojih je zakazala seks sa fudbalskim menadžerom iz Crne Gore. Takođe, procureo je i snimak na kome oralno zadovoljava istu osobu zbog čega se veoma potresla. Ona je tada rekla je da potiče iz patrijarhalne porodice i da ne zna kako će to objasniti bolesnom ocu i braći.

I sada, par godina posle, u velikom jeku afere o elitnoj prostituciji i podvođenju devojaka, pevačica Dušica Grabović dobila je podršku od strane jedne prostitutke, a reč je o Elektri Elit, pevačici koja je više puta u javnosti otvoreno govorila o bavljenju najstarijim zanatom u Švajcarskoj.

Naime, Elektra je na društvenim mrežama podelila video zapis nastao u jednom klubu u kom je moguće videti je kako nazdravlja sa Dušicom Grabović. One se ljube u obraz i zanosno plešu, dok Elektru u jednom momentu vidimo i kako podiže nogu. U opisu fotografije stoji kako nikada prijateljima ne treba okretati leđa u muci, te joj je poručila da se drži i ostane jaka. Ovu fotografiju je podelila i Dušica te se zahvalila na podršci.