DUGO JE I TRAJALO: Tonči Huljić otkrio SVE detalje OBRAČUNA sa zetom Grašom! (FOTO)

0

Svi se dobro sećaju šokantnog prekida Danijele Martinović i Petra Graše. Oni su tada privukli ogromnu medijsku pažnju iz dva razloga. Prvi je što su oboje jako uspešni pevači i javne ličnosti, a drugo je to što je ta veza zapravo trajala čak 23 veze.

U pomenutom skandalu je Petar Grašo proglašen kao glavni negativac prošle godine. Da stvar bude još gore, nedugo nakon toga je uskočio u vezu sa Hanom Huljić, od koje je stariji čak 14 godina. Hana je inače kćerka isto tako poznatog Tončija Huljića. Kao i što se moglo očekivati, i Danijela i Petar imaju svoje strane ove priče, a po mnogima Petar i nije toliko kriv koliko se pričalo u medijima. Poznato je i to da je Grašo silno želeo decu, koje Danijela iz zdravstvenih razloga mogla da ima.

Nakon što je počeo vezu sa Hanom, nakon samo 3 meseca se razglasilo da je trudna, što opravdava ovu gore činjenicu. Početkom marta ove godine su se i venčali. Mnogi žale Danijelu Martinović i izgleda da je sve ovo jako uticalo na nju pa se povukla iz javnosti. To da je emotivno slomljena i da joj je sve teško palo su potvrdili neki njoj bliski ljudi. Tako je odnos između Petra i Tončija, koji  je do tada bio poslovan postao i porodični.

Nedavno je Tonči za Dnevnik.hr otkrio kako se sa svojim zetom Grašom obračunava u spotu i zbog toga je neopisivo sretan. Radnja ovog spota se na početku dešava u sadašnjosti, ali je predstavljena i budućnost za četiri godine te za četrnaest i na kraju za 25.