DUGA BRADA I VELIKI BRKOVI, TEK DA VIDITE KOSU: Nemanja je bio najljepši u Zvezdama Granda, A SAD… EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

0

Nemanja Stevanović je pjevač koji je cijeli svoj život podredio supruzi Jeleni, i njihovoj kćerki Maši. Nemanja je oduvijek važio za požrtvovanog supruga, za brižnog oca, one je ispunjavao sve želje svojim ljubimicama, branio ih je oduvijek od loših stvari. Ne eksponira se često javno, on nekad objavi na društvenim mrežama kako je proveo s njima danas, to pretežno čini kad su neke važne prilike.

Sedam godina su u braku Jelena i Nemanja, kćerka Nemanje je ove godine krenula u prvi razred škole, naslijedila je talenat za pjevanje od svog tate, svjedoče i snimci gdje Nemanja svira a ona pjeva, često i provode vrijeme zajedno u raznim aktivnostima.

Pjevač gleda da svojoj mezimici ispuni svaku želju za rođendan, ispod fotografija koje postavi on uvijek napiše neku lijepu objavu gdje upućuje najljepše čestitke za svoju porodicu.

Skladna i bliska je porodica Nemanje Stevanovića, pjevač važi za porodičnog tipa, nije mu teško svoje vrijeme posvetiti kćerki i supruzi, on je rekao kako je Mašino rođenje promijenilo sve na bolje.

Pjevač je jednom prilikom i ovo rekao: Otkako je Maša ušla u naš život, između mene i Jelene sve se promijenilo. Shvatili smo da više nismo jedno drugome centar svijeta, nego da se sve odvija oko Maše. Ali to je sasvim normalna stvar ako želite ozbiljno da pristupite roditeljstvu

Kazao je kako nema kompromisa kod njega i supruge, jednostavno nemaju šta da kriju, lijepo se slažu i dogovaraju oko svega, bez da se prave neki kompromisi. Čini se da je Nemanja mnogo sretan u ovom braku.