Trenutno Vijesti

DRAMA u Zadruzi: Kristijan povrijedio pjevača – Morali mu ukazivati pomoć (FOTO)

Već godinama su rijalitiji u našem regionu najgledanije forma programa mada u njima nema nikakav sadržaj koji je edukativan a ni zabavan. Glavna obilježja učesnika rijalitija su ta da su skloni skandalima, tučama, svađama i da svojim nemoralnim ponašanjem zgražaju normalne ljude, koji opet,koje li kontradiokcije, obožavaju da gledaju ove ljude koji su sakupljeni u rijalitiju po ko zna kakvim kriterijima.

Čini se da u Zadruzi nema nijedne moralne a ni normalne osobe i na čudan način to gledaoce privlači i vlasnici televizija koji emituju te programe stiču pravo bogatstvo i iz tog razloga poznatim skandal majstorima poput Lune Đogani ili Kristijana Golubovića plaćaju basnoslovne sume za učešće u rijalitiju. A da se tamo ima šta vidjeti, ima.

Svaki dan se desi neka ekscesna situacija kao što je slučaj sa ovom koja se desila juče. Naime glavna zvijezda ove sezone rijalitija je poznati pripadnik kriminalnog beogradskog podzemlja Kristijan Golubović koji je nedavno izašao iz zatvora i koji pravi pravi dar mar. I prije ulaska u rijaliti on je zaratio sa Stanijom Dobrojević, starletom koja bi u Zadrugu trebala ući oko Nove godine i tek se tada očekuje spektakl.

Ali dok nema Stanije Kristijan pokazuje svoju fizičku snagu i nadmoć i nad ostaalim takmičarima koji se već nalaze u rijalitiju pa je tako sinoć dok su igrali fudbal, oborio pjevača Nenada Aleksića Šaa na beton a onda još i pao na njega. Tada je pjevaču povrijeđeno uho a u pomoć mu je pritrčala Ivana Marinković koja je odmah tišla po alkohol da mu dezinfikuje ranu.

Oglasi – Advertisement