Trenutno Vijesti

Dragana Mirković ušla u poznati RIJALITI: Prvo se dočepala flaše i ispoljevala ga vodom – NIKOM NIJE JASNO ŠTA SE DEŠAVA (VIDEO)

Posljednjih godina je na našim prostorima najgledaniji TV format emisija rijaliti program koji mnogi smatraju običnim šundom jer nema apsolutoo nikakav edukativni sadržaj, već naprotiv, pokazuje najprimitivnije ljudske porive.

Možda to i jeste razlog što su mnogi gledaoci postali upravo ovisni o ovom sadržaju a ima onih koji rijaliti prate 24 sata dnevno. Najpoznatiji danas su Zadruga i Parovi u kojima se pojavio i veliki broj poznatih ličnosti mada ima i onih koji su sasvim obični građani a koji su učesnici rijalitija iz sezone u sezonu kao što je na primjer pčelar Miki Đuričić. Svi takmičari imaju samo jedaan cilj, a to je da ostanu što duže u rijalitiju jer će na taj način zaraditi i više novaca a posebno je primamljiva i glavna nagrada koju osvaja pobjednik a o tom iznosu obični ljudi mogu samo da sanjaju.

Jedna interesantna takmičarka se pojavila u Parovima, radi se o pjevačici koja nosi isto ime i prezime kao poznata zvijezda sa Balkana, Dragana Mirković. Ona je donedavno bila u ljubavnoj vezi sa učesnikom Parova Srboljubom Markovićem ali se očito odnos između njih promijenio jer je ona prije dva dana ušla u rijaliti i odmah je započela svađu sa njim.

Nekoliko puta je cijela situacija bila na rubu da eskalira i da se pretvori i u fizički obračun. Ona je odmah po ulasku u rijaliti počela Srboljuba zalijevati vodom a on je pokušao da pobjegne od nje. Čak je istrčao i iz kuće u dvorište ali to nju nije spriiječilo da ide za njim. Inače njeno ime izaziva nesporazume jer su mnogi pomislili da se radi o Dragani, Lučetu iz Kasindola, a ne o nekoj malo poznatoj pjevačici koja ima isto ime i prezime.

Oglasi – Advertisement