Za novogodišnje svečanosti Dragana Mirković, poznata balkanska zvezda, pretvara svoj velelepni dvorac u Beču u magičnu zemlju čuda. Svaki detalj dekoracije je pomno odabran i rasvjetljava veličanstven interijer svojim raskošnim sjajem. Pogled sa kapije otkriva ukrašeni ulaz, dok je drveće u dvorištu doživjelo zadivljujuću transformaciju. U srcu dvorca stoji kolosalna jela ukrašena pretežno bijelim ornamentima. Čitavu veličanstvenu građevinu krase treperava svjetla i bujno zelenilo. Prolaznici se često nađu očarani, zastaju da bi snimili fotografije ispred Draganinog raskošnog prebivališta. Uprkos svom ogromnom bogatstvu, nikada se njime ne razmeće, ostajući izuzetno skromna osoba koja je ostala nepromenjena svojom ogromnom popularnošću.

Ona je, suprotno očekivanjima, ostala nepromenjena, a proslavljena balkanska pevačica često ističe da samo u svom rodnom Kasidolu može da bude svoja, oslobođena tereta slave. Već duže vrijeme živi u Beču zajedno sa svojom porodicom, nastanjen u veličanstvenom dvorcu od ogromnog kulturnog i istorijskog značaja. Nezvanične procjene procjenjuju ovo veliko imanje na vrtoglavih 50.000.000 eura. Njegovo postojanje je prvi put dokumentovano daleke 1160. godine, prolazeći kroz ruke raznih porodica kao što su von Pottendorfs i Don Unversagts do 1747. Sredinom 18. veka, kupio ga je baron von Suter von Gundakar, ostajući u vlasništvu njegove porodice. do 1965. Nakon što je još jednom promijenila vlasništvo, Dragana ga je na kraju uvrstila u svoju ličnu imovinu.

U februaru 2010. godine, srpska folk pevačica i njen suprug stekli su imovinu i započeli obimni projekat restauracije raskošnog objekta. Na zvaničnom sajtu dvorca se ističe da su Dragana i Toni, prepoznajući posledice erozije vremena, spasili ovo vredno imanje od propadanja.

Vrijednost ovog zamka seže daleko iznad njegove materijalne vrijednosti, kako je izrazio pjevač. Šetnja kroz sobe u kojima je Marija Terezija posećivala u 17. veku izaziva neopisivu senzaciju. Uprkos tome što preferira da svoj privatni život drži privatnim, Dragana je na svom Instagram profilu podelila samo nekoliko slika iz porodične kuće. Ipak, mediji kontinuirano spekulišu o raskoši i bogatstvu koje se nalazi u poznatom dvorcu. Međutim, pevačica je donela ekskluzivnu odluku da dozvoli pristup luksuznoj palati kamerama Kurir televizije.

Eksterijer dvorca je temeljno renoviran, sa masivnom crnom kapijom koja se neprimjetno uklapa u okoliš. Brojni pojedinci koji su lično vidjeli ovu kulturnu znamenitost složili su se da ona više podsjeća na muzej nego na stambenu kuću.

Moram napomenuti da su raskošan enterijer ove oaze pomno osmislili Dragana i njen suprug. Dok su oni zajednički koordinirali uređenje, on se prvenstveno pobrinuo za odabir namještaja. Njihova preferencija je bila nabaviti prepoznatljive komade iz Italije, ne pridržavajući se nekog posebnog motiva ili teme, već birajući ono što im se u ovom trenutku sviđa.