Kada se spomene Dragana Mirković, možemo se složiti da ona ima sjajnu karijeru koja traje preko tri decenije, i svima padne odmah na pamet kako ona živi skupa sa svojom prodicom u pravom dvorcu koji je u blizini Beča, a malo ko zna da ona i nije jedina osoba na domaćoj estradi koja uživa u tako velikom luksuzu. Naime i njena kolegica, pjevačica Jana Todorović ima dvorac na svom posjedu koji je u blizini Ninberga u Njemačkoj, kojeg je kupi njen svekar prije otprilike pet godna.

Riječ je o imanju koje se prostire na 16 hektara, a pored dvorca se tu nalazi i pomoćni objekat, veliko dvorište, te dio sa životinjama i jezero. Otac njenog supruga Sveta Todorović je nazvao dvorac Kago Todovorić, a zdanje je urađeno u baroknom stilu i ima primjesa renesanse a posebnu draž mu daju kule kojih ima par.

DA se udala u veoma bogatu porodicu, pjevačica nije nikada pretjerano voljea govoriti, te je u ovom dvorcu snimila i spot za svoju pjesmu “Ja sam tvoja”, mada u to vrijeme niko nije znao da je dvorac u vlasništvu njene porodice. Jana je objavila sliku na društvenim mrežama na kojoj je skupa sa svekrom ispred ovog dvorca, ai nije ni tada napisala da je riječ o njihovoj imovini.

Smatra se da dvorac vrijedi oko 10 miliona eura, a njen je svekar jako bogat čovjek koji u Njemačkoj živi već decenijama, u kojoj je pokrenuo prvo posao sa kamionima, a sada se bavi sa nekretninama. Ovo je zaista dvorac koji se ne viđa često.