DRAGAN MARINKOVIĆ MACA I NJEGOVA SUPRUGA SU IZGUBILI TROJKE- Sada se saznalo kako izgleda njegov mlađi sin- NJEGA DO SADA NIKO NIJE VIDIO- Nevjerojatno sliče (FOTO)

0

Poznati voditelj i glumac Dragan Marinković Maca je pored toga što je on poznat kao veliki glumac, on je poznat i kao osoba koja nema nikavih problema da kaže svoj stav u javnosti, te veoma često svojim kontroverznim ponašanjem i izjavama koji se tiču poznatih ljudi on zna podići dosta prašine u javnosti.

Prije par godina se Maca po treći put oženio, pa je on rekao da je oženio ljubav svog života, Jovanu, ali ipak na žalost su Maca i Jovana tokom trudnoće izgubili trojke kojima su se oni mnogo radovali, pa je i poznato da Maca iz ranijih brakova ima dva sina.

On ima sina Lava koji ima 17 godina i sina Fjodora Simeona koji ima 11 godina, a on je Lava dobio sa Amrom Redžić iz Sarajeva, dok je šest godina mlađeg sina Fjodora dobio sa suprugom Tijanom.

Po pričama izvora dječaci inače vole provoditi vrijeme sa svojim ocem, dok je Maca i jednom prilikom odlučio povesti svoga sina na gostovanje u emisiju “Praktična žena”, dok je publika ostala u šoku koliko ovaj otac i sin i liče, dok su Fjordove azurno plave oči sve ostavile bez teksta.

Maca je svima otkrio kako su njegova djeca njegovo najveće bogatstvo i da njegovoj sina Fjodora zanima gluma, dok je i priznao da on uživa u ulozi roditelja, a da priželjkuje treće dijete. Za svoje sinove je otkrio da se slažu veoma dobro, a da on smatra kako je vrijeme za kćerkicu i da bi volio da oni imaju sestricu da je to lijepo.