Dr Kon krije ženu k’o zmija noge: Kad vidite zašto, sve će VAM biti jasno, u šta je ona gledala kad se udala? – Savjeti za deset
Trenutno Vijesti

Dr Kon krije ženu k’o zmija noge: Kad vidite zašto, sve će VAM biti jasno, u šta je ona gledala kad se udala?

Malo ko u regiji nije čuo za epidemiologa iz Srbije, doktora Predraga Kona koji je od početka pandemije korona virusa član kriznog štaba u ovoj državi i jako često se pojavljuje u medijima i iznosi najnovije informacije kada je u pitanju epidemiološka slika u Srbiji i govori o najnovijim mjerama koje preduzima krizni štab.

Mnogi ga smatraju previše opreznim i strogim i nazivaju ga pticom zlosutnicom jer i kada je broj zaraženih relativno mali on upozorava građane da se pridržavaju mjera jer se u jednom trenutku nemarnosti sve može promijeniti nagore. Dokotr Kon nikada ne govori o svom privatnom životu, ali obzirom da je sada on, zajedno sa svojim kolegama infektolozima i epidemiolozima zamjenio estradne ličnosti i da su sada medicinski stručnjaci u centru pažnje medija, novinari su počeli da istražuju i njihove privatne živote i da pišu o tome.

Prva je na udaru bila doktorica Darija Kisić Tepavčević o kojoj se najviše i pisalo, pa se tako saznalo da je udata za poznatog biznismena i da njih dvoje imaju kćerku koja je sada tinejdžerica. Kada
je u pitanju doktor Kon, poznato je da je i on u braku, ali ga u javnosti, kao ni doktoricu Dariju nikada nismo vidjeli sa članovima njegove porodice.

Razlog z aovo je što svi članovi kriznog štaba žele da zaštite svoju porodicu od javnosti i medija jer su i sami postali medijske ličnosti zbog situacije koja nam se nametnula a ne zbog svoje želje i volje. Sam doktor Kon je samo nekoliko puta spomenuo kako mu je njegova supruga najveći oslonac i podrška u životu i da je puno voli a mediji su uspjeli saznati da se radi o ženi koja je po struci ekonomista i koja je danas u penziji.

Oglasi – Advertisement