DOSTA JE! BEKVALČEVA REŠILA DA PROMENI OVU STVAR: Već se vide promene, BILO JE KRAJNJE VREME! (FOTO)

0

Kada su u pitanju novosti sa estrade, mnogi ljudi vole da čitaju i saznaju brojne tračeve, kontraverze i stvari koje su vezane za njihove karijere, ali i privatni život. Reč je o jednoj od najpopularnijih pevačica Balkana, koja pored toga što peva, često pažnju javnosti privlači i svojim privatnim životom. Nedavno je dala izjavu koja je privukla itekako veliku medijsku pažnju. Saznajte u nastavku teksta o čemu je reč!

Nataša Bekvalac je neko ko svakako važi za jednu od najatraktivnih pevačica od trenutka kada se pojavila sredinom 2000-tih godina, pa sve do danas. Ona privlači svojom lepotom šarmom ali i smislom za humor. Poznata je pod nadimcima: „novosadska šećerlema“, „srpska barbika“ i „srpska Pamela Anderson“. Rođena je 25. septembra 1980. godine u Novom Sadu, a karijeru je počela 1989. godine na festivalu Deca pevaju hitove. Javnosti je itekako poznato i to da ona iza sebe ima tri braka o kojima se ne stidi pričati.

Pevačica Nataša Bekvalac je nedavno za medije izjavila da je promenila svoj način ishrane, a prvi rezultati već se vide. Nataša Bekvalac je donela velike odluke, te najpre prestala da puši cigarete, a potom odlučila da svoje telo dovede do savršenstva. Poznato je da se nedavno i požalila da se ugojila 8 kilograma.

Nataša je angažovala nutricionistu i u predano pratila zadati režim, a sada se na svom instagramu pohvalila dosadašnjim rezultatom. Ona je u top majici i helankama pozirala ispred ogledala, dok su mnogi komentarisali kako izgleda bolje nego ikad. Mnogi smatraju Natašu jednu od najlepših i najzgodnijih pevačica na estradi, te je ovaj njen poduhvat samo dodatno doprineo tome svemu.