Došla u PATIKAMA i DRONJCIMA i rekla: Ja NEMAM PARA! Saša Popović je ovu pjevačicu digao sa dna, dugo čuvana tajna: NEĆETE VJEROVATI O KOME JE RIJEČ

0

Da poznatoj pjevačici Indiri Radić u jednom trenutku karijere, kada je bila u velikoj krizi, nije pomogao Saša Popović, ko zna kako bi ona završila kao pjevačica. Ona je prije toga već snimila nekoliko albuma sa ”Južnim vetrom”, te je snimila i album za PGP RTS na kojem je imala i veliki hit ”Srpkinja je mene majka rodila”.

I mada je ta pjesma napravila veliki uspjeh, ipak Indira nije imala nikakve koristi od toga, bila je ostala bez dinara, pa se na kraju obratila Saši Popoviću koji je ispričao ovu priču u jednoj emisiji koja je bila posvećena baš Indiri Radić. Tada je Saša rekao:

“Indiru sam prvi put upoznao na jednoj turneji u Švajcarskoj, a prvu saradnju ostvario sa njom sada već davne 1996. godine. Došla si u produkciju, onako u patikama, farmericama i rekla mi: “Da li možete vi meni nešto da uradite, ja nikakvih para nemam, ako može nešto da se uradi, uradite, ako ne, laku noć i doviđenja, ja odoh”. Ja sam ti kazao da ću ti uraditi album i da se javiš prvog septembra”– Na tom albumu se našoa i veliki hit Krug, a  nakon toga je Indirina karijera krenula uzlaznom putanjom.